| xIonutzu a întrebat:

am 15 ani si azi am fost la doctora mea de familie adica nu chiar la a mea la unua care ii tine locul pana vine a mea din concediu si am fost cu problema cu respiratie nu imi intra destul aer in plamnai. si am fost m-a consultat mia ascultata plamani si dupcare s-a uitat si in gat a zis ca am si un pic rosu in gat. apoi mi-a dat o reteta cu medicamente sa iau mi-a dat Faringosept si Claritine si a zis ca daca pana miercuri ma simt tot asa ma baga pe antibiotice cum adica pe antibiotice? credeti ca imi va trece din medicamentele pe care milea dat ea pls dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| xIonutzu explică:

A zis ca am racit un pic la plamani

| CartofulFred a răspuns:

Eu nu cred ca ai nevoie de antibiotice, ci mai degraba de o carte de gramatica.winking

| YncubiSS a răspuns:

O sa iti treaca. stai calm tongue trece pana te insori big grin.

| bogdanx7 a răspuns:

Daca ti-a dat claritine presupun ca ai niste alergii sau ceva...si in cazul asta nu vad rostul antibioticelor.
poate ai racit si combinat cu niste alergii...
O sa iti treaca oricumwinking stai linistitbig grin