Salut. Daca pierce-ul este facut recent, e bine sa consumi alimente pasteurizate. Cauta pe cutia de lapte inscriptia "UHT". Laptele si produsele din lapte, mai ales cele "naturale" cumparate din piata de la tarani pot contine o sumedenie de bacterii care pot patrunde in organismul tau prin rana de la pierce. E bine sa consumi alimente foarte bine gatite in prealabil si sa eviti laptele si produsele din lapte care nu sunt pasteurizate industrial. Dupa o saptamana ar trebui sa poti manca tot ce iti doresti
Nu poţi face o infecţie din cauza această, oricum te sfătuiesc să ai grije în primele 2 săptămâni să nu se infecteze gaură.
Hei:*. Ideea e ca daca bei lactate (lapte, si alte produse din lapte) gaura se vindeca mai greu, o sa te mai si doare cateodata. Ar fi bine sa nu consumi lactate timp de o saptamana-doua.
Alysa am avut 2 pierce-uri in limba am tinut de el cam vreo 2 ani de zile dupa care le-am dat jos iti spun sincer in astia 2 ani am baut si am mancat destule si nu am patit nimic tot ce trebuie e sa ai grija sa nu te joci cu el sau sa il dai jos si sa il pui la loc imediat dupa ce ti l-ai dat in rest nu exista nici un pericol.