| dramazaptoorg a întrebat:

Am facut rubeola dupa cateva zile mi-au disparut toate bubele de pe corp si acum ma mananca peste tot,spinarea,fundul, mainile. burta, doamneeee mor n-am dormit de 2 zile.Ce sa fac dc mi-au disparut bubele s-au ascuns la ficat? fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| 93Anna93 a răspuns:

Nu se duc nicaieri. E normal sa te manance. Nu te scarpina, ca sa nu iti ramana semne. Foloseste aclool mentolat pentru a scapa de mancarime. Te dai cu el prin locurile unde te mananca. Pentru zonele in care nu suporti alcoolul mentolat, incerca sa te tamponezi cu ceai caldut ( de pelin, de preferat). Oricum e bine sa stai in casa, altfel risti sa iti ramana semne.

| Eusicamatat a răspuns:

Si eu am avut vezi ca nu ai voie sa iesi din camera deloc poate doar prin casa putin si chiar daca ati dispar u sa nu iei pe strada sau afara..bafta :*

| ravyALEX a răspuns:

Frate chestiile alea cu nu pleca pe afara ca se ascund la ficat sau la inima sunt niste tampeni eu am avut rubeola si am ieit pe afara si nu am patit nimic
la parte cu mancharimile alea iti rocomand sa iei o crema de la farmacie dar sory ca nu mai stiu cum se cheama oricum era buna pent ca, cand ma dadeam cu ea nu ma mai manca si simteam o senzatie super rece pe piele