Crema cu marul lupului, de doua ori pe zi, cam o luna ar trebui sa dispara. Eu am avut o problema la care mai toti medicii ziceau ca e musai bisturiu si am scapat asa bine-mersi, fara sa revina.
Doctorul a spus „daca vrei " sa operezi deoarece aceste chisturi mai trec si de la sine.Sunt de fapt niste pungi de grasime acumulate.In armata aveam si eu unul pe sppate si am fost la spitalul militar si tot asa mi-a zis ca daca vreau, il pot opera.Nu m-am dus la operatie si...s-a spart cu timpul, curge de acolo grasime in permanenta, cate putin pana dispare tot chistul.Insa nu stiu ce fel de chist ti-a gasit tie doctorul dar daca a spus ca daca vrei, se poate opera, nu e ceva grav.
Ok si la cat timp s-a spart si unde s-a spart exterior sau interior si poate se infecteaza? mi a inceput sa se faca primul acu apx 5 ani ..amu am 19..si inca nu s-a spart ala primul ci din potriva a aparut incet mai multe cred ca apx 12...
Nu aveam atatea ci numai un chist pe spate. Nu stiu ce sa zic, l-a mine s-a spart in exterior si rugam un coleg de armata sa il mai stoarca, nefiind dureros. Poate e mai bine sa le operezi, sa nu mai rasara si altele.
anonim_4396 întreabă: