| BoOoMbOnik a întrebat:

Am nevoie de un raspuns sigur as vrea sa stiu daca prin consumul de Spirulina de la Wallmark ( asta pentru a slabi mai usor si a nu se pune caloriile atunci cand mananci ceva ) te poti ingrasa de la ea daca mananci in cantitati normale si nu mananci putin? Asta am auzit si as vrea sa stiu daca este adevarat ca te ingrasi de la ea daca iei spirulina si mananci in cantitati normale. Funda! Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aly_7627 a răspuns:

Nu-i adevarat. Nu te ingrasi dupa ce nu mai consumi spirulina si mananci in cantitati normale. Am luat intr-o vreme spirulina inainte de fiecare masa cam cu o ora si aceasta iti taie ofta de mancare si in plus contine ft multe vitamine ce te ajuta sa te simti plin de viata. Poti sa o folosesti cu incredere deoarece chiar merita:*

1 răspuns:
| Motivator a răspuns:

Buna,
Nu stiu de unde auziti tampeniile astea! Sunt biolog si lucrez pe alge verzi (inclusiv spirulina)! Nu ai cum sa te ingrasi de la ea! Spirulina intareste sistemul imunitar, ajuta la reglarea metabolismului si tonifiaza pielea! Cu slabitul nu prea ajuta, dar in nici un caz nu ingrasa! Bafta! happy