Ar fi bine sa te duci la medic. Cel mai probabil ai facut o infectie urinara si trebuie sa dai probe de urina pentru examen sumar de urina si urocultura.
http://www.i-medic.ro/boli/infectiile-tractului-urinar
Probabil este vb de o infectie urinara, insa la nivelul carui organ asta poate determina corect doar medicul si in genere sa iti dea diagnosticul si tratamentul corect, in plus daca te tratezi incorect(de capu tau, sau din ce auzi de nu stiu de unde) infectia se poate disemina si agrava, daca iei de capu tau antibiotic poti face candidoza sau nealegand antib corect tratamentul sa nu aiba efect, sanatatea ta e in mainile tale
Ai o infectie urinara, mergi la farmacie sau la plafar si cumpara niste ceaiuri diuretice( de la Fares sau Alevia) si bea vreo 2 litri de ceai si multa apa, cat poti de multa, si mai poti sa faci bai cu ceai de coada calului la sezut (stai cu fundul intr-un lighen cu ceai cald) te ajuta sa scapi de durere si caldura, adica poti sa tii jos la burta o perna electrica sau o sticla cu apa fierbinte. Mai poti sa iei si Urinal Acut, si mai exista la farmacie niste plicuri cu solutie pe care o prepari cu apa, Uricol, eventual, tin minte ca am mai luat cand eram mai mica casete cu albastru de metil (sunt niste pastile mai mari), care m-au ajutat. Sanatate!
Daca am drepatate ai stat dezbracat nu? si ti-a fost frig asta inseamna ca ai racit la rinichi, nici o grija o tratezi cu antibiotice ca pe o gripa