De la atatea antibiotice,ti s-a dezechilibrat flora intestinala,pentru infectii urinare e mult mai bun Urinal Akut,si e si natural,si pe langa asta mai poti lua urogen si renostim tinctura,toate sunt din plante,le gasesti la plafar, eu din astea iau cand am infectie urinara
si pentru greata pe care o ai, tot de la plafar iti recomand anghinare capsule, tot ce ti-am recomandat le-am incercat si eu, si le folosesc de cate ori e cazul
Presupun ca iei Nolicin la recomandarea medicului. Nolicin este un antibiotic care se inghite. Pana sa se absoarba din intestin, actioneaza si pe flora intestinala, ucigand o parte din microbii folositori care ne populeaza in mod normal intestinul. La orice tratament antibiotic e bine sa asociezi si niste probiotice si prebiotice, pentru a evita dezechilibrele florei intestinale normale. Sunt enorm de multe produse de acest gen pe piata. Incearca BioSun, cate 2 capsule pe zi, la mese. Are avantajul ca contine si prebiotice si probiotice in aceeasi capsula.
Iar Nolicinul ia-l cu 1 ora inainte de mese, pe stomacul gol, cu apa multa.
Da si este a doua zi de tratament si ma doare burta cam laa 1 ora dupa ce il iau
ar treu sa numai iau?
Nu intrerupe tratamentul cu Nolicin, doar adauga ce ti-am spus.