| Axin_Luci_1984 a întrebat:

am o intrebare. Atunci cand ma aplec sa iau ceva de jos incepe sa ma doara spatele. Cum pot sa scap de durerea asta. Apropo am 13 ani si la scoala car un ghiozdan care il car pe spate de 1 kg si ceva. Va rog sa ma credeti l-am cantarit. Va rog sa imi raspundeti la intrebare. Incep sa imi fac griji nu ar trebui sa ma doara coloana cand ma aplec la varsta asta. Dau funda. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Nu ai ridicat ceva care sa fie peste puterea ta? In general eu am patit treaba asta, am 17 ani iar odata m-am dat smecher ca pot ridica o piatra mare ( in jur de 50-55 kg ) iar cand m-am trezit dimineata abia ma mai purtam.

| IonuţR1995 a răspuns:

Si ghiozdanul iti creeaza probleme la coloana. Dar cel mai bine ai merge la doctor, poate problema e mai mare decat te astepti.

Mult succes, si sper sa fii ok.

| Axin_Luci_1984 explică:

Nu eu am probleme cu coloana, vi varul meu mi-a zis sa ii pun intrebarea ca el nu avea calculator ca era la reparat