| xIonutzu a întrebat:

am o mare problema imi este frica sa dorm noaptea cum cateva zile am fost bonlav si inca sunt si a zis mama sa dorm cu ea in camera si am dormin 3 zile si acum imi este frica sa dorm singur mor de frica imi este frica ca ma sufoc si ca nu o sa mai mai trezesc dimineata crying va rog ce pot face am citit si rugaciuni din carti de rugatiuni pentru usurarea sufletului si somn usor si visez si urat noaptea numai urat azi noapte numai urat am visat am avut vreo 6 vise paraca simteam k mor de fricaa ce sa fac ca nu imi pot parca nici nu imi mai vine sa ma culc de frica ca nu o sa mai mai scol va rog dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la un psiholog, fiindca se poate sa dezvolti un inceput de schizofrenie

| Spitz10 a răspuns:

Si eu am avut problema asta.Stau intr-o casa destul de mare si chiar langa mine statea o femeie batrana care ma iubea cel mai multe, eu eram preferatul ei.Intr-o zi ea se imbolnavise si chiar daca nu ma prea duceam asa de des sa o vizitez ea tot intreba de mine.Ea a murit si am fost la inmormantare si cateva zile eram asa de speriat ca stateam vizavi.Dar mi-am amintit ca la inmormantarea ei eram destul de fericit pentru ca eram mic si nu constientizam.Dar mi-am amintit ca i-am lasat o amintire care mereu ii placea, adica eu jucanduma cu fratele meu.Nu are rost sa te tot gandesti si sa iti spui ca nu esti speriat, pentru ca esti, cheama un preot sa-ti sfinteasca casa sau du-te la un psiholog.

| alecx4music a răspuns:

Nu este nici o schizofrenie.
Nu stiu cati ani ai, da' totul depinde de felul in care gandesti. Daca gandesti ca o sa visezi urat, ca o sa te sufoci, se poate sa se intample si asta.
Cred ca toti am trecut prin asta...
Nu te mai gandi ca o sa te sufoci, gandeste pozitiv, asculta muzica preferata, simte-te bine.
Totul este in imaginatia ta, daca reusesti sa schimbi modul in care gandesti (sa nu te mai gandesti intr-un ca o sa te sufoci - pentru ca nu o sa se intample asta) o sa te simti mai bine.
Ai spus ca ai fost bolnav, daca a fost ceva grav si tu te simti rau, spune-le parintilor, ei stiu cel mai bine ce e de facut nu TPU!
Bafta!

| TerminusMarc a răspuns:

Si eu am avut o problema de gen. Nu mai puteam sa dorm fara lumina aprinsa, pentru ca de fiecare data cand ma puneam in pat, simteam ca ceva ma acopera, si incepeam sa tremur si sa plang. Nu visam nimic urat. Fugeam imediat in alta camera. Cand aveam acele stari ( nu stiu cum sa le spun ) si ma ridicam, simteam ca am corpul foarte greu. Am spus rugaciuni dar tot na tinut. Am continuat sa dorm cu lumina aprinsa vreo cateva luni. Dar acum mi-a trecut. Am inceput sa gandesc pozitiv, sa ma gandesc ca nu o sa mi se mai intample si asa a fost. Iti recomand sa te duci la un psiholog ( asa am facut si eu ) si sa nu te mai gandesti la visele alea. Succes.

| LPA a răspuns:

Mergi la biserica si spune multe rugaciuni. Incearca sa dormi singur ca sa te obisnuiesti si sa vezi ca nu se intampla nimic

| loredana_7826 a răspuns:

Ma crezi sau nu, nici psihologul nici dumnezeu n-o sa te ajute. totul tine de tine si de perceptia ta asupra lucrurilor. in loc de biblie eu zic sa citesti niste carti pentru varsta ta, o sa scapi de "piticii" de pe creier si isi faci si cultura generala, lucru din ce in ce mai rar la noi. bafta!