| AstaMicaTeIubesteMoolt a întrebat:

am o mica problema am folosit Retin-a timp de 10 zile dimineata (dupa spusele medicului) si dupa aproximativ 5-6 zile mi-sa inrosit zona nazala apoi mi s-a facut ca o coaja asociata cu expunerea la soare neprotejata, medicul mi-a spus sa folosesc aceasta crema timp de 1 luna, avand in vedere ca inca nu a trecut perioada respectiva inca o folosesc, acum nu stiu daca ceea ce s-a intamplat este normal? si daca sa mai continui tratamentul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Principalul lucru de evitat in timpul tratamentului este expunerea la soare care este complet interzisa. Nu stiu exact ce ai de facut, tinand cont ca Retin-A este un preparat dificil de folosit cu reactii adverse serioase. Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi sa discuti cu dermatologul din nou, fiindca daca nu tratezi cum trebuie arsura pe care ti-ai facut-o, risti sa ramai cu semne definitive (j special pete maro).