| CowboyxD a întrebat:

am o neastimparare mereu fata de inaltimea mea.Am 16 ani si 1.82m,de aproximativ 7 luni nu am mai crescut si de citeva zile fac strechting si stau atirnat cam 20-30 min pe zi.In timpul scolii o sa ma apuc de basket.1)Cum credeti o sa mai cresc? 2)Oare la cit am sa mai ajung?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| silvia94 a răspuns:

N vad de ce esti complexata...cu aceasta intaltime..in viitor, cine stie poti ajunge model, gandeste-te doar ca asta e o oportunitate pentru tine..si daca nu model. poti ajunge o sportiva de performante, ex:basketbalisata..fruntea sus. app. fetele cica cresc pana la 18 ani.iar batietii pana la 20. dar nu sunt sigura..habar nu am.depinde de gena.de unde te tragi. daca ai parintii intalti..atunci stii la ce sa te asteptii.Sucees