| Sin3Freakz a întrebat:

Am o problema care ma afecteaza la orele de educatie fizica. Dupa ce alerg jumatate de tura de teren ma doare foarte tare calcaiul de la piciorul stang si ma doare de vreo 3 ani. Ce poate sa fie? Va rog ajutati-ma... Merci!(Am 12 ani daca cumva ajuta varsta) big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| hummmer a răspuns:

Nu ştiu dacă te ajută dar foloseşte încălţări pentru sport, nu folosi tenişi sau alte minuni chinezeşti cu talpă subţire.

5 răspunsuri:
| vSpy a răspuns:

Poate te-ai lovit sau t-eai intepat in ceva fara sa stii. Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor

| downthrow a răspuns:

Du te si tu la medic sa-ti faca niste raze sau nu stiu. Poate e de la adidasi.

| facebook2013 a răspuns:

Poate ai probleme cu calcaiul sau cu picioru mai bine du-te la un medic ca noi adica eu mai pe scurt sunt copil si nu prea stiu ce sa-ti spun. mai bine du-te la doctor iti recomand. happy

| BiuL a răspuns:

Sa stii ca pot aparea multe probleme in zona calcaneului (osului calcaiului) zona neglijata de obicei, de exemplu pintenii calcaneeni cu fasceita plantara. Trebuie sa consulti un ortoped sa iti puna un diagnostic corect si abia apoi te poti trata.

| Sin3Freakz explică:

Si ma doare si cand sunt descult