| LegendGood a întrebat:

Am o problema pur si simplu nu mi-e foame in fiecare zi nu mie si cand im vine foame mananc un singur fel de mancare pentru ca cand ma gandesc la alt ceva mi se face greata intrebare mea este: cum sa mananc ceva ce num place?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca problema ta este ca, faci mofturi la mancare.
Cand iti este foame, mananci mancarea ce ti se ofera de familia ta si important este sa ai energie destul pentru a te putea dezvolta.
Intrebi: cum sa mananc ceva ce nu-mi place?
Mananca ce iti place, nu este obligatoriu sa mananci ceva ce-ti displace insa sunt mancaruri care trebuie sa le mananci pentru a avea proteinele si oligoelementele necesare pentru organism.
Stiu din experienta proprie ca, majoritatea copiilor prefera sa manance doar dulciuri si la mancare fac mofturi, acest obicei este gresit si trebuie eliminat din viata fiecaruia dintre noi.
Ceva dulce poate fi mancat ca desert si nu ca mancare de baza.
Un gand bun si hraneste-te corespunzator, pentru a te putea dezvolta armonios, fa ceva miscare, sport si stai mai mult la aer.

| LegendGood explică (pentru mariana):

Ai si tu dreptate de fapt aveti toti

| mariana a răspuns (pentru LegendGood):

Ma bucur ca-mi dai dreptate, sper ca vei lua ceva masuri in legatura cu modul tau de a te alimenta, care sa-ti fie folositor.
Un gand bun si multa sanatate.

5 răspunsuri:
| Bull4ever a răspuns:

Nu potilaughing)
Practic si eu am problema asta nu o poti rezolva decat cu timpu.
Incearca sa iei vitamina C iti da pofta de mancare...
Fa miscare nu toata ziua in fata calculatorului... Du-te pentru o zi pe santier, dupa accea sa vedem mananci sau nu?

| Mitu_Beto_1995 a răspuns:

Aceasi problema am avut-o si eu frate..deci: 1 Daca fumezi incearca sa te lasi de fumat sau fumeaza mai putin si tu 2Iesi mai mult pe afara alearga fa sport gaseste-ti o activitate etc. 3Dute la farmacie si spune-le sa-ti dea niste vitamine pentru pofta de mancare.4 Mergi la medicul de familie sa te consulte straight faceatat iti spun ce am facut eu... straight face