| Alexxxxx1 a întrebat:

Am si eu o intrebare: am 14 ani si 1 luna si am 1, 72 metri crying deci va intreb sunt prea inalt sau normal pentru varsta mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Corynna13 a răspuns:

Fiecare e cum l-a construit natura happy Sunt altii si mai inalti, asa ca stai linistit, esti cat se poate de normal happy

7 răspunsuri:
| ILoveWeekends a răspuns:

Esti putin mai inalta fata de fetele de varsta ta, dar nu te supara ca nu e asa de rau cum crezi. Eu am 15 ani fara 1 luna si 1, 65 m. Mi-as dori sa am inaltimea pentru a deveni fotomodel. Sa stii ca acum sunt foarte bine vazute fetele inalte si slabe (presupun ca asa esti). Daca cineva rade de tine o face pentru ca si-ar dori sa fie ca tine.

| Unicucebeea a răspuns:

Ar trebui sa fi mai intalt. Mie ca fata mi-ar placea baieti de 1, 75.

| DavidTTwowTT a răspuns:

laughing Eu am 15 ani si 3 luni si am 1.89, sincer e fain sa fi inalt si nu, nu esti prea inalt esti bine construit, si nu te speria ca esti rpea slab ( daca esti) ca si eu sunt, dar corpul tau "s-a concentrat" mai mult pe cresterea in inaltime decat pe cea in greutate dar pe la 17 - 18 ani o sa cresti si in greutate si o sa fi un "super boy" dupa care o sa se uite toate fetele laughing inclusiv "Corynna13" laughing. Bafta si sper ca te'am ajutat tongue

| Andraaaaaa14 a răspuns:

Esti ok. Sunt alţi la varsta ta mult mai înalţi. Eu zic să te bucuri că ai înalţimea ce o ai. E mult mai bine sa fi mai înalt decat mic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ILoveWeekends):

E baiatlaughing

| Alexxxxx1 explică (pentru anonim_4396):

Pe bune nu-s fata dar mersi oricum tuturor!