Fiecare e cum l-a construit natura Sunt altii si mai inalti, asa ca stai linistit, esti cat se poate de normal
Esti putin mai inalta fata de fetele de varsta ta, dar nu te supara ca nu e asa de rau cum crezi. Eu am 15 ani fara 1 luna si 1, 65 m. Mi-as dori sa am inaltimea pentru a deveni fotomodel. Sa stii ca acum sunt foarte bine vazute fetele inalte si slabe (presupun ca asa esti). Daca cineva rade de tine o face pentru ca si-ar dori sa fie ca tine.
Eu am 15 ani si 3 luni si am 1.89, sincer e fain sa fi inalt si nu, nu esti prea inalt esti bine construit, si nu te speria ca esti rpea slab ( daca esti) ca si eu sunt, dar corpul tau "s-a concentrat" mai mult pe cresterea in inaltime decat pe cea in greutate dar pe la 17 - 18 ani o sa cresti si in greutate si o sa fi un "super boy" dupa care o sa se uite toate fetele inclusiv "Corynna13" . Bafta si sper ca te'am ajutat
Esti ok. Sunt alţi la varsta ta mult mai înalţi. Eu zic să te bucuri că ai înalţimea ce o ai. E mult mai bine sa fi mai înalt decat mic.
anonim_4396 întreabă:
CrazyEditor întreabă:
Carmen133 întreabă: