| Coditza19965 a întrebat:

Am Si eu o intrebare. Am 16 ani si 1, 77 inaltime.
Tatal Meu are 1.75 Mama Are 1.72, Unchiul Meu are 1.83, Eu Cam Cat voi mai creste? :-ss
Dau Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| strengaritzza a răspuns:

Se poate sa mai cresti. Daca la varsta asta ai 1.77, pana la 20 de ani o sa mai cresti. Chestia asta de multe ori este genetica, din doi parinti mari imposibil sa iasa un copil mic de inaltime. Probabil o sa ajungi si tu pe 1.80, asa.

5 răspunsuri:
| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Pana incetezi sa mai cresti tot sa te inaltii!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,

Poti sa cresti cat iti doresti tu dar depinde de ce sporturi vei face si cum iti vei dezvolta organismul. Cu inaltimile pe care le-ai scris inaltimea maxima la care vei putea ajunge este cam 1.90m, una destul de mare daca ma intrebi pe mine.
Raspuns dat de Constantin @ www.meditatii-instalare-windows.ro

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Mai mult de 1, 85 nu o sa aiwinking

| MariaIuliaZana a răspuns:

Cred ca o sa mai cresti si probabil o sa ai 1, 80
Daca vrei sa te inalti mult mergi la baschetwinking

| rakuuu a răspuns:

Mai 1.77 e bine alti au 1.50 - 1.60 laughing lasa sa cresti e mai bine eu am 16 si am 1.87winking