| xIonutzu a întrebat:

am si eu o intrebare aseara m-am simtit rau nu stiu dc ameteam asa nu stiu cum si nici nu puteam dormi ma simteam rau oricum si i-am zis mamei si astazi eu am fost la scoala si mama s-a dus la doctora de familie si i-a zis ce am ca amesesc si etc doctora i-a dat mamei niste calciu niste ceai si nu mai stiu ce ca inca nu am vazut pastilele credeti ca o sa imi treaca din calciu si celelalte? pls dau funda :X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Cum a consultat-o pe mama si ai primit tu tratament?

| Flaviia16 a răspuns:

Nu,n-o sa-ti treaca de la aia happy Poate ai caderi de calciu...Corpul isi asmimileaza calciul din alimetnatie happy Te-as sfatui sa faci calciu in vena pentru ca are un efect mult mai rapid de cat pastilele ( asta ca sa te stabilizezi) si de acum in colo sa ai grija ce mananci si sa incerci sa consumi multe alimente care contin calciu (lactate)

| Diplomatica a răspuns:

Da, mai mult ca sigur, ai o lipsa maricica de calciu! Trebuie totusi, sa te duci la un medic specializat in chestii de genul asta! Te vei face bine! Nu e o chestie de speriat! Succes!

Abh
| Abh a răspuns:

Eu cred ca medicul de familie trebuia sa vina si sa te consulte. Poate ca esti anemica, poate ai un debut de viroza sau chiar de boala infecto-contagioasa.