| Zozoleparfumath a întrebat:

am si eu o intrebare..azi dimineata am observat pe brat niste bubite mici si sterse la culoare, astazi am vazut ca mi-au aparut si pe burta si cateva pe spate, am avut temperatura 38 si in weekend am fost racita, tusesc si ma doare capul f rau in ultimile 2 zile.Stie cineva sa-mi zica ce este? Pojar sau ceva de genu? Nu am facut nici una din aceste boli niciodata.AST RASPUNS URGENT VA ROG! dau funda*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Roxiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Rubeola( cel mai probabil) la inceput, dupa cum ai spus, ai aceleasi simptome cu raceala

3 răspunsuri:
| youaremyfavouritecolour a răspuns:

E rubeola...iti spun din proprie experienta...

| alexTT a răspuns:

Ai sifilis.

| AMihai a răspuns:

Dacă ţi s-au umflat ganglionii limfatici occipitali(cei din partea posterioară a capului), cervicali(de la gât) sau din spatele urechilor şi te dor articulaţiile atunci este rubeolă; totuşi cred că tusea nu este simptom al rubeolei....eu sunt de parere ca nu e cazul să te panichezi, totuşi ca să te linişteşti, du-te la un doctorwinking