Nu are cum sa ti se mareasca inima doar esti molesit un timp ai trait ceva nasol poate ti s-a intamplat ceva...Eu depilda acum un an am spart 2 gemuri de la scoala si mi-a fost rau vreo 3 zile... poate corpul tau este sensibil si urmeaza sa te imbolnavesti.Insanotasire Grabnica
Pai..ma simt cam aiurea ca mam desp si de prietena mea cam acum o luna inca nu mi-am prea revenit.
Este din cauza asta incarca sa iti revii.Fii strong! Nu lasa o fata sa iti distruga viata. Fundita?
Nu am cum sa imi revin. nici prieteni care sa fie alaturi de mine sa ma faca sa imi revin nu am. infine. tu joci samp?
Ai vazut intrebarea aia nu? da am jucat pe roleplay da-mi idul tau de mess sa mai vorbim
Nicoara_florin19
Nu, e imposibil sa creasca, inima nu creste! Poate pur si simplu esti tu intr-o dizpozitie mai proasta, asta e problema cu siguranta, nu te ingrijora, nu e nevoie.
Pai intrebare este, tu stii unde este inima? Cum sa creasca? Poate ii di cauza cresterii tensiunii si de aceea. Poate din cauza arterelor etc.
Nu cred ca ti se mareste inima.Cum cresti, adica te maturizezi totul ti se pare un plictis si de aceea esti asa.Si mie mi se intampla.Revin la loc.