Poate stai prea mult in casa, poate nu dormi suficient, sau poate ai crescut si nu mai ai energia pe care o aveai odata! e natural!
... oricum, poate ai crescut prea repede si ai deficiente de substante in organism! ar putea sa explice starea de molesire! inearca sa iei niste vitamine + calciu cu magneziu! de asemenea mananca multe fructe!
1.ai depresie. te sfatuiesc sa iei vitamina(calciu, magneziu, fier, vitamina D, C)Omega 3...sa folosesti ceai de sunatoare(este un puternic antidepresiv)
2. iarta! zambeste! iubeste! ofera oamenilor tot ceea ce tie iti lipseste
3.roaga-te si lasa pe Dumnezeu sa iti ia toate problemele, dezamagirile pe care oamenii ti le-au oferit. El te iubeste si nu te va lasa niciodata.http://www.youtube.com/watch?v=Hhh6XhkkAL8 multa dragoste!
Buna.Ar putea fi multe motive.Depinde daca esti in crestere atunci trebuie sa iti iei suplimentele necesare zilnice pentru corp ca el sa le poata transforma in enrgie. Unu la mana ar putea fi din cauza ca nu mananci suficient iar corpul isi extrage suplimentele necesare din fier, calciu, magneziu, si restul de care este mare nevoie pentru un corp sanatos. Poate fi o boala, ceva prin pierderea poftei de mancare sau te mai poti simitii slabita din cauza lipsei de CALCIU. Se gaseste in lapte, brnza, oua, in produse lactate.Pentru ca lactatele ajuta si la intarirea oaselor, in special laptele. Poate ti se pare o prostie dar asa este.Pentru intarirea sistemului imunitar ai putea lua niste suplimente de la farmacie, ca Vitaminele. Iar in privinta doctorilor, depinde la ce medic ai fost, de recomandat sa iti faci un test mai amanuntit la spitalul judetean de unde provii, pentru ca, ca si in cazul meu nu-mi gaseau nimic la spitalul orasului unde stau, dar la cel judetean mi-au gasit abslout tot.Deci asta e. Poate ti-am fost de folos.Sa te insanatosesti. O zi buna.
Si eu ma simt uneori asa. nu te speria.ai incercat cu vitamine? eu iau calciu cu magneziu si zinc, mai iau fier cu vitamina c(sorbifer durules). si mai iau ceva peritol, care face sa asimilezi si sa te odihnesti.vazi sa nu ai paraziti intestinali.eu asta am patit. sunt cumpliti.as vrea sa mai imi scrii
Sa iti schimbi stilul de viata, sa mananci sanatos, reunta la cola, tigari, cafea, energizante sau alte porcarii care ti-ar putea face rau.
Hm... poate ai o infectie in corp(Doamne fereste!) pe care inca nu ti-au depistat-o
Poate nu ma mananci cum trebuie...incearca mai multe fructe si legume, si carne de pui. si cred ca ai vazut reclamele de la nesquik...ca iti da energie. multi zic ca spun asta pentru reclama dar am citit intr-o revista totul despre nesquik. Chiar are multe proteine si cred ca o sa te ajute.
Nu ai nimic... ai tu o stare depresiva
Asa ma simt si eu cand nu ies cu prietenii si stau mai mult in casa
Pai s-ar putea sa fi intrat intr-o stare de depresie. Incearca sa razi. Spune-le prietenilor tai despre asta si cu siguranta ei vor face ceva sa te amuze:*.
Salut. Iim pare rau ca esti slabita.Probabil din cauza ca ai crescut.Corpul tau se dezvolta.Nu te speria, (cred ca) se intampla la toti. Te maturizezi.Nu cred ca trebuie sa te sperii! Pupisi cu sclipici!:*