Ia un nurofen raceala si grija, fa un dus cu apa fierbinte rau, cat rezisti tu si pe urma roag-o pe mama ta sau pe tatal tau sau pe bunica ta sau pe bunicul tau sau pe fratele tau sau pe sora ta sa-ti faca o frectie cu spirt sau carmol pe smate la gat, pe piept, te imbraci cu pijamale sau cu ce ai tu, cu ce ce culci tu, iti tragi patura pe tine si adormi nenica, sa te faci bine.
Sa scazi febra poti face o baie, dar totusi nu astepta pana miercuri sa mergi la medic
Pentru tuse am incercat si ceai de ceapa si pentru nasul infundat si creion nazal pentru febra insa inca sunt cap nedumerit. P:S : Mi-e nu imi da greata ceaiul de ceapa e chiar bun la gust.
Sa dovedit ca tot ce aveam si mai am era de la gat am aningita acuta mi s-a dat augumentin, paduden ( comprimate ) si inca un antibiotic pentru iritatii si tuse + paracetamol. Urmez tratamentul.
Si in acest moment sunt rupt de racit. de joi m-a luat raceala si s-a manifestat in fel si fel la mine la inceput ma dureau toti muschii si capul ingrozitor, a doua zi mi-a trecut durerea de cap dar m-a luat una groaznica de urechi care m-a tinut pana astazi pe la 12, 13 cand mi-a trecut in totalitate, ce vreau sa spun e ca nu ma dureau in permanenta decat cand inghiteam, dar nu vreau sa treaca nimeni prin asta, incercam sa ma abtin sa mai beau lichid sau sa inghit din cauza durerii, in timpul acesta sambata si duminica am avut si ceva febra [e care am domolit-o cu vechea metoda, 3-4 plapumi peste mine + o telecomanda functionala. astazi dupa ce mi-a trecut si durerea de urechi au aparut alte simptome cu care sunt obisnuit de altfel, tusa si nasul dar nu asa rau pentru ca de sambata am inceput sa beau si coldrex. deci ce vreau sa spun e ca am auzit pe mai multi ca sunt raciti groaznic, vezi si exemplu meu si cred ca e ceva normal si la tine, nu trebuie sa te sperii, dar daca vrei si ai starea necesara te poti duce la medic
Hey! nu vreau sa-ti dau vreun sfat gresit, dar daca zici ca te doare si capul poti lua algocalmin sau nurofen(raceala si gripa). Sper sa te descurci
pa pa (funda?)
Am trecut prin asta acum 10 zile, am zacut la pat 5 zile in care am mancat doar ceai si lapte,in rest stateam si zaceam in pat,am fost la urgenta mi au dat reteta pe Nurofen forte teraflu si aspirina,
a doua zi am fost iarasi la spital pentru ca febra nu scadea,din contra parca tot mai rau ardeam,am cerut antibiotice,mi s-a dat ceroxim, vitamina c si trachisan pentru dureri in gat
nu mai am temperatura dar inca simt iritatii in gat
da rezultate tratamentul, dar consulta un medic inaainte pentru ca poti fi alergic la unul dintre ele.
succes