| Cold a întrebat:

am si eu o problema :-s... de 2 zile sughit in continu`straight face straight face ce trebuie sa fac?big grin funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DanDannn a răspuns:

Daca sughiti, sunt mai multe posibilitati: 1. nu poti face nimic deoarece ai putea avea un microb
2. stai cu capul in jos 10 secunde, bea 9 guri de apa si zi tatal nostru
3. mananca o bucata de paine uscata

7 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Si eu m-a tinut 4 zile dar vineri seara (ieri) pe la ora asta mi-a trecut vecinei mele i luase foc casa si ajungea focul peste casa mea iti dai seamaa ce a trecut sughitu si la cat am carat stiu ca m-am culcat la 5 ia incearca si tu e super tare deci stai toata noaptea sa scoti butelii din casa si sa te duci la 2 km dupa pompieri ca nu stiau pe unde so ia fiind cel mai mic din familie pe mine m-a trimis am ajuns la aia si mau pus sa alerg pana acasa

| Ilinca a răspuns:

Sa mergi la medicwinking Ca doar de asta exista mediciwinking

| whiterose26 a răspuns:

Ai incercat sa bei 9 guri de apa tinandu-te de nas in timpul ala? succes, sper sa iti treaca repedesad>big grin

| Cold explică:

Multumesc la toti :X mi-a trecut... big grin! sunteti cei mai tari happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neaparat sa mergi sa te vada un doctor

| PiPyrig a răspuns:

Tine-ti respiratia sau bea apa...

| cyberwest a răspuns:

laughing asa ceva nu am mai auzit!
cum sa sughiti 2 zile la rand?
ca nu are cum...sau ai ceva si trebuie sa mergi la un doctor?!