| AlexStefan1 a întrebat:

Sall TPU, am un obicei mai tampit ( imi pocnesc degetele ) si vreau sa ma las de el, ce imi puteti recomanda sa fac? scuze pentru categorie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am acelasi tic ca si tine, de fapt aveam dar am scapat de el incercand sa ma controlez, cand imi venea sa le pocnesc pur si simplu ma controlam, incepeam sa scriu, faceam ceva dar nu le pocneam. Am facut asta de vreo 2-3 ori si dupa nu mi-a mai venit sa le pocnesc.
Sper ca ti-am fost de folos happy

| BaiatDeGaşcă a răspuns:

Ai un tic, daca nu incerci sa il stapanesti vei ramane toata viata cu el. Cand iti vine sa le pocnesti incearca sa te gandesti la altceva sau fa 2 flotari asa lucrezi si la masa musculara happy daca le pocnesti de 10 ori pe zi 10 x 2 flotari, 20 de flotari pe zihappy Sper ca te-am ajutat!