| TheTiger a întrebat:

Am varicela si „bubitele" alea mi sau cam uscat, am de o saptamana fix. O buba de pe fata uscata, foarte uscata, mi s-a cam dezlipit putin.Mainainte cand am mancat am dat peste ea, aproape daca am atinso si s-a rupt.Nu de tot dar nha. a mai ramas acolo prinsa de o margine.Nu stiti, imi va ramane semn? Sper sa nu, si daca imi ramane cam cum arata acel semn? DAU FUNDA! VA ROG HELPP crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

La varicela medicul recomanda ca acele bubite sa nu fie scarpinate sau rupte pentru a nu ramanea cicatrici. Ele trebuie lasate in pace pana se usuca si cad singure. Daca spui ca acea bubita pe care ai atins-o deja s-a rupt, asta e. N-ai ce sa-i mai faci. Doar sa speri ca era destul de uscata si nu va ramane niciun semn. Daca totusi iti va ramane cicatrice, aceasta nu va fi f. mare si deci fiind doar una, nu va fi o tragedie. Ai grija insa, sa nu ti se mai rupa si altele, caci atunci chipul ta va avea de suferit.

1 răspuns:
| TheTiger explică:

Multumesc mult big grin.Acea buba era deja dezlipita deci, nu am scarpinato, am atinso putin si ea s-a rupt, nu m-am scarpinat sau ceva...Era uscata, nu mai era apa din aia in ea. Sper sa nu imi apara nimica...