| alisuc a întrebat:

as vrea urgent sa stiu ce pastile sunt bune pentru memorie sa invat ceva de azi pe maine? Cam cate pastile sau capsule ar trebui sa iau pe zi sa mi faca efectu? Urgent va rog dau funda scuze de categ

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Fernando9Torres a răspuns:

Nenea,pastilele nu sunt magice, nu prea cred ca o sa gasesti ceva care are efect instantaneu, cel putin dupa 1 saptamana de la utilizare...

| kiri11 a răspuns:

Incearca produsu revitalum mind, este bun pentru astfel de probleme

| kiri11 a răspuns:

Ar fi bine sa citesti si alte opinii ale produsului, multe persoane sunt multumite din aceste opinii.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

De azi pe maine nu isi vor face efectul sad e nevoie de tratament care se poate intinde si pe 6 luni pentru a simtii primele efecte.Cu memria nu ne jucam ca si cu stomacul...

Ginko Biloba ar fi un supliment.

Incearca sa inveti folosind metoda asocierii.

"Cum retin ca in anul X s-a intamplat Y? Pai in anul X a avut loc concertul acela care mi-a placut"

Sper sa te ajute! Spor la invatat!

| SuneteDeChitara a răspuns:

Pastilele pentru memorie mi se par o mare prostie. Nu te ajuta cu nimic de pe o zi pe alta. Trebuie sa le iei un timp mai indelungat ca sa isi faca efectul. Incearca sa inveti logic.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Fabb a răspuns:

Salut, iti recomand sa te duci la o farmacie si sa intrebi ce pastile pentru memorie trebuie sa iei pentru varsta ta, pentru ca nu toate sunt pentru copii. Bafta la invatat!