| horysk8 a întrebat:

cam de o saptamana si o zii cand m-am trezit imi era infundata urechea dreapta am crezut ca trece a 2 zii dar nu mi-a trecut si a inceput sa ma doara acum ma doare urechea nu chiar asa de tare dar ma doare ce pot sa fac sa imi treaca? am auzit ca daca pui apa fierbinte intr-o seringa si bagi apa aceea in urechea care iti este infundata iti trece. Ce metode de desfundare stiti si dc ma doare? cine stie are fundawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| NeCunoscutul329 a răspuns:

Du-te la un ORList sa iti scoata dopul de ceara din ureche! Nu incerca acasa asta!

| EnglandGB a răspuns:

Buna. ai otita.ar trebui sa maergi la un medic ORL si el te va examina si iti va da dupa caz antibiotice si ceva picaturi care se incalzesc si cu o pipeta va trebui sa le introduci in urechea cu probleme. Sper ca te-am ajutat

| Gabi19971983 a răspuns:

Nu fa asta acasa! E periculos! Du-te la un medic ORL sau in spial l aceasta sectie!

| Iulian922 a răspuns:

Du-te la medicul de familie. Dar pentru mine cel mai bun leac de casa e sa imi frec urechea cu degetul. Nu sa bag degetul inauntru.

| DyaLove a răspuns:

Du`te la ORL, e cel mai sigur. Si nu incerca ce ai zis tu.

Răspuns utilizator avertizat
| hAz2013 a răspuns:

Pune-ti niste vata cu spirt in ureche

| Roronoa a răspuns:

Du-te la orl, lasa metodele astea. Dupa ce iti va scoate dopurile, daca este vorba de asta e posibil sa iti dea o substanta pe care tot asa ti-o pui tu cu seringa. Dar e posibil sa nu fie neaparat infundata, cum ai zis tu, poti avea vreo infectie. Doar medicul orl te poate ajuta aici, nu noi