| teo530 a întrebat:

Sall TPU,
Când fac baie,umplu cada cu apa nu foarte fierbinte dar îmi vine de fiecare data sa ies din apă și să stau jos de la abur, dar repet apa nu este prea fierbinte.De ce mi se întâmplă așa? Am vreo boală sau ce?
PS:acum 4 luni nu aveam nimic, chiar îmi plăcea apa cat mai fierbinte si ma relaxam.Cam de 6-7 săptămâni a atunci a inceput sa îmi vina sa stau jos de la abur, iar medicul de familie mi-a zis sa mă spăl cu apa mai puțin fierbinte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru ca este nesanatos sa stai in apa calda si abur. Este si sufocant si duce si la scaderea brutala a tensiunii. Probabil ai abuzat facand des baie in apa fioerbinte si acum e normal ca organismul tau nu mai suporta, In principiu ar trebui sa faci dus, stand in picioare, baie in cada cat mai rar (medicii recomanda maxim o data pe luna) si atunci apa nu trebuie sa fie atat de calda incat sa se faca abur in baie. DE asemenea, in timpul baii, camera de baie trebuie sa fie foarte bine ventilata, sa se aeriseasca permanent

| teo530 explică (pentru Brigaela):

Adică să nu mai fac baie deloc doar dus? Și cum adică o data pe lună?

| Brigaela a răspuns (pentru teo530):

Adica sa faci dus dimineata si seara, in fiecare zi, pentru igiena, si sa te rasfeti cu o baie in cada cam o data pe luna (adica o data la 30 de zile, aproximativ).

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Ascultă-ți medicul de familie. în orice caz, nu intra în apă în care nu te simți confortabil.