Nu poti face nimic fara vointa.Degeaba incerci n metode, daca abia astepti sa iei o pauza de tigara.Nu e nevoie sa renunti complet,dintr-o data(e aproape imposibil,de altfel, lucrul acesta), dar trebuie sa reduci numarul tigarilor.In cazul in care fumezi mai mult de un pachet de tigari/zi, impune-ti sa fumezi numai unul singur. Dupa ce te obisnuiesti cu noul "program", redu-le la 15/zi,pana te vei obisnui cu schimbarile, dupa aceea la 10, 5, 4,3,2,1/zi,pana vei renunta complet.In rest, evita sa bei cafea sau alcool in timp ce fumezi si nu fuma impreuna cu altcineva.Din ceea ce am citit si discutat cu fumatori, am ajuns la concluzia ca aceste "combinatii" determina fumarea mai multor tigari.In rest, recomand o hidratare corespunzatoare(minimum 2 litri de apa/zi),o alimentatie cat mai sanatoasa+multe fructe si renuntarea la sucurile din comert(nu si la cele naturale,facute de tine), dar si o activitate fizica moderata, care sa te ajute sa te mentii in forma.Astfel te vei simti mult mai bine si nu este exclus sa simti din ce in ce mai mult nevoia si dorinta de a renunta la fumat.Succes.
Tata-l meu fuma de 20 de ani si s-a lasat cu ajutorul vointei. daca nu ai vointa nu te poti lasa, da stiu ca tata cand vroia sa fumeze lua o bomboana cu menta serion. functioneaza
Cumperi Tigari Medicinale si nu-ti mai trebuie tigari toata viata.
baaa3466 întreabă: