Da, dar vezi că e antibiotic, așa că ai grijă!
Mai bine folosește tinctură de propolis este mult mai bună.
Orice unguent pe baza de antibiotic poate avea rezultate la cosuri, inclusiv avesta. Dar un tratament neaplicat corect poate avea repercusiuni grave, mai ales in cele unde acneea (cosurile) ocupa zone medii si mari - mai mult de o palma. De exemplu, daca tratamentul nu este finalizat si bacteriile nu sunt distruse complet, acestea din urma pot dezvolta imunitate la substantele active din compozitia medicamentului. Adica, a doua oara cand te mai dai cu Baneocin, sau orice alt unguent pe baza de bacitracina si neomicina, este putin probabil sa mai ai vreun rezultat.
Da eu am incercat, aveam ceva cosuri pe frunte, si in max. o saptamana mi-au trecut.
Eu pentru acnee tot produse de la Thursday Plantation le-am incercat si am fost multumita de rezultate. Sunt 4 produse care pe mine m-au facut fericita ...o spuma naturala, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal antiacnee. ti le recomand.
Eu pentru cosuri si puncte negre am folosit produse naturale din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation. Pe mine aceste produse m-au vindecat de acnee si le recomand cu incredere