| Geoutzu a întrebat:

Sall TPU, dau FUNDA, cine imi spune si mie niste sfaturi pentru slabit happy, nu sunt chiar gras., dar vreau sa arat mai bine, am 14 ani, 1.71 inaltime... si 63-65 kg., as vrea sa slabesc cam 5-6 kg., maxim sa ajung la 55, v-as multumii tuturor, care ma ajutati, numai sa nu imi scrietii,- du-te la doctor, nu ma luati cu ciorba de ridichii. si nu stiu ce. nu ma ajutii. nu comenta. doresc raspunsuri utilee, mssshappy! si cine a incercat. sa imi zica exact ce trebuie sa mananc si ce trebuie sa fac happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Elvina a răspuns:

Mergi la un nutritionist. El e singurul care te poate ajuta. Iti va face un regim personalizat, astfel incat sa salbesti si sa nu te infometezi. Nu incerca diete de pe net, la care slabesti, dar pui triplu la loc dupa ce termini cu ele. Bafta!

1 răspuns:
| Cosmin86 a răspuns:

Fa-ti un jurnal de alimentatie si antrenament pe :
http://forum.getfit.ro/forumdisplay.php? 26-Jurnale-personale

Acolo primesti sfaturi de la profesionisti. Tot pe getfit.ro gasesti informatii despre alimentatie, nu poate nimeni sa-ti zica EXACT ce sa mananci, ca e corpul tau si reactioneaza DIFERIT fata de alt corp, tu trebuie sa vezi ce da rezultate pentru tine.