| Anonimous20 a întrebat:

Sall TPU, de 2 zile ma confrunt cu o problemuță, mi.au aparut niste bubite, mici umflaturi destul de dese pe pulpe intre picioare, si mă cam preocupă, fiindcă observ ca s.au mai înmulțit! Aveți idee ce ar putea fi si cum as putea sa tratez? sad P.S. nu vreau răspunsuri gen "Spăla.te mai des sau alte " pentru ca sunt o persoană destul de igienica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut o astfel de problema, doar ca la mine erau pe tot corpul. Poate fi vorba de o alergie la un anumit produs, ca de exemplu o crema sau sapun; dar poate fi vorba si de o iritatie in urma epilarii. De obicei, daca ai pielea sensibila, dupa ce te epilezi apar aceste bubite. In orice caz, daca vezi ca acestea nu se vindeca sau daca vezi ca apar des nu mai sta si fugi la dermatolog. Iti poate prescrie o crema sau chiar un tratament

| nugasescusernameliber a răspuns:

Poate fi si de la pantaloni, in timpul mersului, materialul iti irita picioarele. Incearca sa porti o perioada pantaloni mai largi sau bumbac comod pe corp. Daca nu iti dispar incearca si la o farmacie, dermatolog sa mergi, sa nu fie vreo reactie alergica.

| Pandarzv a răspuns:

Salut.
Acele bubite / umflaturi apar de la transpiratie, corpul transpira si unele zone sunt mai sensibile, ce sa faci.
Nu tine de igiena.
Gasesti la farmacie mixtura mentolata. Sunt niste flacoane cu o substanta mentolata cu care sa te dai pe coapse ( pulpe ). Ai grija sa nu fie transparenta substanta. Cele mai bune sunt flacoanele albe cu substanta de culoare alba. O sa simti o senzatie de racire destul de intensa pentru aproximativ 5 minute. Este de preferat sa te dai in baie in cada deoarece va curge si nu e prea ok sa patezi ceva. 2 flacoane sunt de ajuns si 1-2 utilizari pe zi. In maxim 1 saptamana nu ar mai trebuii sa ai nimic pe coapse.
Sa ramai in chiloti pentru 10 - 15 minute cat se usuca substana.
Distractie placuta cu senzatia!