| xIonutzu a întrebat:

de cam 4 zile ametesc (de miercuri) si ieri am fost la doctor si a zis ca e de la caldura si mi-a dat niste calciu s vitamina C si niste fiole care le beau cu paiu credeti ca imi va trece? plss dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexaaandraaa a răspuns:

Da ai o cădere de calciu, te vei face bine relaxeazăte. Ai grijă de tine, te pup!

3 răspunsuri:
| GregHouse a răspuns:

O sa-ti treaca. Ameteala e data fie de anemie (lipsa de fier), fie de hipocalcemie (lipsa de calciu). Probabil in urma analizelor s-a constatat ca tu suferi de hipocalcemie, dar asta este din cauza deshidratarii. Stai linistit, n-are ce sa ti se-ntample.

| 96SeB96 a răspuns:

Cred ca iti va trece.
si eu de cateva zile am niste probleme simt ca nu intra aer suficient in plamani. o sa ma duc luni la un control.

| xIonutzu explică:

Va multumesc mult de tot eu mereu sunt speriat cand am o problema de sanatate daca asi putea asi da funda la toti va multumesc si 96SeB96 si eu mai am problena ai cu plamani dar nu trebuie sa ii faci griji e de la sine