| xIonutzu a întrebat:

de cateva zile ametesc cam de miercuri de vineri iau pastile si vad ca ma simt ceva mai bine dar nu inteleg ceva dc imi simt tot corpul amortit sau parca isi revine dupa amorteala mai ales capul parca nici nu il simt parca isi revine dupa amorteala aceste sintome le ai cand ametesti? sau a mai patit cineva? pls dau funda credeti ca imi va trece? mi-a dat doctora Calciu sirop vitamina C si niste fiole care se beau cu paiul va rog imi va trece pls dau funda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| UnNumeMic a răspuns:

Daca o sa rescrii mesajul sub o forma mai corecta ortografic si o sa pui semnele de punctuatie o sa te ajut.

| stefan878 a răspuns:

Ia calciu si magneziu! amorteala vine de la lipsa de calciu. calciu in schimb este legat in organism de magneziu. exista varianta magneb6 si calciu fiole care le bei. nu lua ambele chestii in acelasi timp inainte magneziu si la 8 ore calciu. acum sa scapi de amorteala du-te la farmacie si cere niste fiole de calciu si ia una la 6 ore 1 zi dupa care poti trece la tratament cu magneziu. oricum dupa 1 max 2 fiole de calciu vei scapa de amorteala.