| Gabi7zu a întrebat:

. de ceva vreme am facut rubeola si nu am stat "cuminte" asa ca mi-au reaparut bubitele. Intrebarea mea este daca am voie sa trag de fiare. Unii doctori zic da altii zic nu. Va rog sa raspundeti numai daca sunteti siguri de raspuns sa nu fac naiba vre`o complicatie. Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Recidiva ce este?
Nu ai stat cuminte, nu s-a vindecat complet.
Numai după trecerea ei vei putea să faci și sală, să faci și baie, etc.
Pa, pa.

2 răspunsuri:
| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna.in primul rand cand ai rubeola trebuie sa stai in casa fara sa iesi afara ca altfel iti poti face complicatii de gen sa mori daca iti intra bubele alea in corp asa am inteles si eu si in al doilea rand nu e bine ce faci ar trebui sa ti treaca bubele alea si sa fi uh cuumintel si apoi sa faci ce doresti tu...

| allepurple a răspuns:

Nu am avut rubeola niciodata.
oricum, atata vreme cat stai in carantina, in casa, cred ca poti face orice, numai sa nu te speli. eu totusi nu ti-as recomanda sa tragi de fiare pentru ca transpiri aiurea si nu te poti spala pana nu-ti trece.