Servus, aceasta buba am avut-o si eu ( daca intr-adevar este asta ), este o buba care la atingere ustura/ doare, mie mi-a disparut dupa o perioada destul de lunga de timp, 5 zile, la mine in " regiune " i se spune " paisăc, este precum un herpes, aparut pe piele, se face din ce in ce mai mare, se poate trata, sau dispare ea de la sine pe zi ce trece (1-2 sapt.), eu nu am avut acea crema in momentul acela, asa ca a disparut de la sine. Dar am aflat ca se poate trata cu o crema, numita Aciclovir crema (unguent ) http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/aciclovir-crema_11068. Insanatosire grabnica.
Am uitat sa mentionez ca nu ma ustura/doare cand o ating, ci doar cand dau cu hartie igienicab sibe destul de mare
Poate fi de la caldura, deoarece este foarte cald si tie ti se freaca..., si poate de aceea
Daca este umflata sau ca o umflatura poate fi vorba de un hemoroid. Daca nu este deloc umflata si este deschisa, atunci poate fi vorba de o iritatie.
In functie de ce crezi ca ai, hemoroid sau iriatie, poti merge la farmacie si poti cere un unguent.
Pai este o umflatura dar nu sangereaza si nu ma doare cand ma misc/stau jos doar cand ma sterg cu hartie deci nu cred sa fie hemoroizi, din cate am inteles hemoroizi ustura si/sau dor cand stai jos si sangereaza