| Rebbbeca a întrebat:

DEci ieri din greseala mi-am dat cu parfum in ochi. Dupa ce am pasait(asa cam 2 palme distanta) din aprfum am inchis ochi tare. M-am spalat cu apa abundent de 2 ori mai pe seara de 10 ori.Inca ma mai doare putin si simt ca e ceva pe un ochi. CE sa fac? SE poate sa orbesc?crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Du-te la medic cat de repede poti.Acum nu stiu ce sa zic... tatal meu si-a dat cu spuma in ochi si n-a patit nimic.Dar depinde...
Bye!

| kaBooMx a răspuns:

Nu te panica! Orbirea este pe ultimul loc! Foarte probabil sa se vindece dupa 1-2 zile... De orbit nu cred ca se orbeste din asa ceva. Funda?

| RaMoNa_3228 a răspuns:

Nu te juca sh du-te repejor la doctorul de ochii sa te consulte din prostii din astea poti patii altele