anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU, deci stie cineva niste creme pentru cosuri foarte bune, in afara de Zineryt pentru ca il am si la inceput au disparut cosurile apoi dupa o luna au inceput sa apara altele. Ce imi recomandati pentru ca nu mai suport cosurile desi sunt micute dar predomina pe nas si obraji.Mersi si raspunsul cel mai folositor primeste fundita! :dhappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zineryt-ul trebuie folosit o perioada mai indelungata de timp si asta nu pentru a le face sa dispara complet si definitiv,ci pentru a le mentine sub control. Spun asta deoarece pana la o anumita varsta, orice ai folosi, NU se vor trece definitiv si vor mai aparea cateva din cand in cand.Eu,spre exemplu, folosesc Zineryt de peste 3 ani si sunt multumita de el, acesta fiind singurul tratament(am incercat foarte multe inainte de Zineryt)care da rezultate bune in cazul meu.In concluzie, avand in vedere ca-ti prieste(reiese asta din postarea ta), continua sa folosesti Zineryt pana cand nu va mai fi nevoie si le vei mentine sub control.

4 răspunsuri:
| BeeFree a răspuns:

Este la oriflame un batot in 2 culori verde si crem:X seara te dai cu partea verde si ai sa vezi cum peste noapte se usuca cosurile :X si ziua poti sa te dai cu verde. cremu e pentru roseata:X e foarte bun eu folosesc de 1 an

| lylo a răspuns:

Agneogel

| Maddalinapunct a răspuns:

o prietena foloseste aknesol...eu folosesc un gel antimicrobian pentru acnee de la gerovital plant aman2 sunt bune funda?