| xCrank a întrebat:

Sall TPU, fac sala de 2 ani si am pus dintr-o data prea multa masa si au inceput sa apara vergeturi,ce vitamine sa iau ca sa previn aparita acestora... Daca iau suplimente nutritive pe baza de oxid nitric, pot aparea mai multe sau previn aparitia acestora?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Maseaza-te cu crema hidratanta, pielea devine mai elastica si nu vor mai aparea vergeturi.

| karsivan a răspuns:

Pielea ta nu are elasticitaea corespunzatoare ori ai crescut brusc masculatura si nu -ai dat timp si pielii sa creasca, poti folosi creme hidratante dar cele care s-au format vergeturile nu mai dispar decat chirugical. Eu cred ca un ritm mai lent de crestere musculara ar fi mai indicat pentru pervenirea vergeturilor

| TaKeNN a răspuns:

Untul de shea este foarte bun sau crema pe baza de unt de shea, iti spun din proprie experienta, incearca si o sa vezi.NU vor disparea imediat dar le va estompa pana nu vor mai fi.

| ClaudiuBrasov a răspuns:

Si mie mi-au aparut pe la 14-15 ani pe spate. Trebuie sa hidratezi zonele afectate ca sa nu se agraveze. Sa stii ca de ele nu mai scapi. Da o fuga pana la medic sa-ti dea o trimitere la dermatolog sa-ti zica clar ce trebuie sa faci.