Trebuie sa mergi inapoi la dentist, sa-ti modeleze iar sarmele dupa dintii (maselele) tale, astfel incat sa nu te mai intepe, iar pe santul din cerul gurii trebuie sa dai cu smilgel fin astfel incat sa nu te mai zgarie. cu timpul acesta se va toci, dar va trebui sa ai rabdare. Daca nu, da cu smilghel fin.
In primele zile adica maxim 3 te doare raaau adica la mine a fost la fel ..manacam numi supe, ciorbe si cereale.
Si daca te zgarie sarmele pana te duci la denist ar fi trebuit sa iti dea un fel de guma so o pui in varful unde te inteapa.(asa am facut eu ..am pus dinaia si a fost mult mai bine).
Si data viitoare spune-i dentistului sa iti taie mai mult din marginile sarmelor.
Succes!:* Funda? ( ca suntem prietene pe lol:p)
La mine au trecut trei zile de cind am aparat dentar jos, dar stiu deja cum e, pentru ca cu ceva timp in urma mi l-a pus sus. M-a durut vreo trei-petru zile, nu mai mult. Iar ce tine de sirma, fii sigura, stiu perfect ce simti. Ma raneste si ma drenjeaza! Nu mai suport! Dar cu timpul te vei obisnui. Stiu ca nu vreai sa auzi "asa e la inceput", dar asta e adevarul. Ceva va trece, iar cu ceva te vei obisnui... Succes!