Este si puroi dar poate fi si sange.In caz ca o sa te doara sa iei un calmant dar daca nu te doare du-te la un stomatolog si vezi ce e de facut. Daca nu vrei poti doar sa astepti si o sa treaca, dar e de preferat sa te duci la un dentist.
Trebuie sa mergi la medic, probabil ca este puroi, Chiar daca acea umflatura dispare de la sine, o sa apara din nou. Si tot la medic ajungi, dar daca mergi acum poate maseaua poate fi salvata ( adica poate nu trebuie extrasa )
Ia paracetamol ozone ste fenomenal la mine functioneaza de fiecaredata scrie pe prospect cum sa il iei si altele vezi ca este bun la oricedurere actioneaza intr-o juma de ora succes
Am avut si eu o problema ca aceasta si am mers la dentist si a trebuit sa mi-o scoata, iar in locul acela am avut puroi.
Am avut 2 locuri umflate la gingie..cand puneam limba, acum s-a spart unu si a iesit ceva lichid nasol si azi s-a spart si in celalalt loc..presupun ca nu ma doare deloc doar cand apas pe falca acolo. din masea nu mai e decat 3 colturi care trebuie extrase cat de curand.
Deeaandreea9156 întreabă: