| mafialuialinus a întrebat:

Sall TPU, ma doare rau maseaua de minte, inca nu a inceput sa apara (adica nu a aparut doar forma iei )si ma doare ingrozitor.
Daca ma duc la dentist credeti ca imi va rezolva problema

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CrIsTiNeL_8057 a răspuns:

Eu cred ca Dentistul este cea mai buna cale de a'ti vindeca maseaua. Nu numai ca dentistul iti v'a rezolva problema dar acum risti foarte mult de o infectie. Am avut si eu dureri de masele, chiar sic ea de minte. Am fost la Stomatolog si gata in 2 zile deja imi trecuse de tot durerea si imi scosese si nervul. Succesc!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, se rezolvă problema prin deschiderea gingiei, nu doare!
Mergi la medic.
Sănătate!
Pa, pa.

| Ramo80 a răspuns:

Si eu am trecut printr-o problema asemanatoare. Una din maselele mele de minte reusise sa iasa doar f putin si de un an de zile ma tot durea si nu mai crestea deloc. Am hotarat sa merg la dentist deoarece gingia era f inflamata. Mi s-a facut o mica incizie, se numeste decapusonare(a taiat gingia deasupra maselei pentru a-i permite sa iasa mai usor). Asta bineinteles cu o anestezie inainte. Mi-a dat antibiotic 7 zile si am scapat de problema. Mergi fara grija la dentist si o sa vezi ca se va rezolva.

| Justmed a răspuns:

Daca el crede ca se poate deschide gingia.dar acest procedeu se face de obicei cu anestezie si nu este intotdeanu placut. poti lua antiinflamator cand te doare pana la cresterea molarului ( 3)... as recomanda ibuprofen 400 sau 200 cum crezi ~!

| adyth a răspuns:

Nu cred, doar sa-ti dea vreun calmant, dar e ceva normal, durerile astea or sa te tot bantuie big grin dar nu incontinuu.
De exemplu mie de 2 ani imi tot cresc si nici acum nu au iesit macar pe jumatate.