anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TPU, nu stiu daca ati avut senzatia dar dupa fiecare masa ma doare gingia de la masea si chiar maseaua de ma tavalesc prin pat, m-am uitat la gingie si e rosie si moale si cand apas pe ea ma doare (am umblat cu o scobitoare ieri si m-am ranit un pic). Caria de la ea nu m-a durut de vreo 2 luni doar de ieri cand am umblat cu scobitoarea.
Acum dupa ce am mancat e la carie o chestie alba, ciudata cred ca e pasta de dinti ca m-am spalat pe dinti.
Ce imi recomandati?
Credeti ca rana aceea ma doare? Daca da, cum sa o tratez crying
Help me crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai o carie transparentă și o inflamație a gingiei (gingivită) și este bine să te vadă un medic stomatolog pentru tratament de specialitate!
Curaj.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum s-a umflat sad gingia

| justfreelove a răspuns:

Du-te la dentist

| emy a răspuns:

Du-te la medicul stomatolog! El este cel mai im masura sa-ti spuna ce ai si sa te inrume. Numai bine! Si nu mai plange! Zambeste!happy

| emy a răspuns:

E greu sa zamesti, dar e sanatos.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca ai facut o infectie de la o carie neglijata si substanta respectiva e puroi. repejor la medic. Nu pot sa cred ca neglijezi o carie de doua luni!