Nu se merita sa faci nimic special pentru a te ingrasa. Nu lua pastile pentru ingrasat pentru ca iti vor face rau, incearca doar sa mananci normal si sanatos.
Cu ingrasatul e mai greu decat cu slabitul. Daca organismul tau e asa nu vei reusi sa te ingrasi natural. Lasa sa faca ce vrea timpul cu corpul tau, vei vedea ca va veni si vremea cand vei dori sa mai slabesti un pic .
Apropo de raspunsul lui "ElleLenna" eu te sfatuiesc sa nu mananci mancare grasa, dulciuri multe si nici sa stai mult in fata calculatorului pentru ca aceste lucruri nu ingrasa si doar iti "subrezesc" sanatatea.
Iti spun din propria experienta, pentru ca si eu sunt cam prea slabuta.
Sa ai grija ce faci cu corpul tau.
Multa sanatate si noroc in viata
Mananca multa mancare grasa, dulciuri nu face sport, stai mult la calculator
Mai intai fa foarte multa miscare...cam o ora pe zi merge. Poti sa alergi sau sa faci exercitii si dupa ti se face foame si vei manca cat vrei.
EU te sfatuiesc sa nu pui grasime, sa pui masa musculara.Du-te la sala si mananca mult mai bine decat ai mancat pana acu.Cu un program strict de 5 mese pe zi.
Fa miscare.Crezi ca e ciudat raspunsul? Ei bine:Cand am fost in parc am mers o tona, si cand am ajuns acasa am slabit un kg.Ciudat!