| FortaSteaua2012 a întrebat:

Urgent ( ca dupa aia ma culc )! Nu stiu de unde am luat paduchi! Am folosit sampon antiparizatar sau ceva de genu si nu a functionat. Mama vrea sa ma deie cu petrol. Stie cineva reteta, adica cum se dilueaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Te tunzi zero și pe cap și peste tot și apoi te dai cu gaz.
Nu cu petrol, ci cu gaz /gaz lampant.
Dacă nu găsești gaz cu motorină sau benzină și ceva ulei alimentar.
Benzina și motorina fără ulei, ți-ar putea irita pielea / de fapt și gazul care este mai grăsos atacă pielea dar nu așa rău.

| MMihai a răspuns:

Nu am citit răspunsul lui Lungu_Alexandru_1993, dar el ș-a bătut joc de tine.
Gazul, petrosinul, motorina, benzina etc, degajă produse volatile inflamabile și nu trebuie să se facă în zonă, nici măcar scântei electrice de la un comutator electric, că ardeți ca șobolanii.
Nu trebuie să fie nici o sursă de foc deschis.

| MMihai a răspuns:

Încă ceva trebuie spălate bine toate și curățat bine totul, că din lindenii rătăciți --oule de păduchi, se fac alți păduchi-- și reîncepe circul.

Deci chiloți, cămășile, maieurile, pantalonii etc. trebuie spălate și astea cu gaz.
De asemenea trebuie spălată bine, toată lenjeria de pat, ( în afara celei de corp.)

| Lungu_Alexandru_1993 a răspuns:

Deci in primul rand nu se dilueaza.In al 2 lea rand nu mai intra prin cotet pe la gaini si in al 3 lea rand cand iti dai cu petrol sa fi langa o sursa de foc pentru a scapa mai repede de ei. Sper ca ti-am fost de ajutor