Du-te la alt medic. Nu mai lua antibiotice. Daca totusi ai amigdalita cea mai buna reteta este asta: petrol lampant cu sare. Faci gargara. Eu asa am facut in copilarie. Nu puteam manca nici inghetata. Acum n-am probleme. Unii copii (printre care si eu) nu fac febra. Ai mare grija. Amigdalele operate fac ca sa te imbolnavesti mai usor de inima.
Eu am avut amigdalita purulenta si am patimit o saptamana pentru ca nu puteam inghiti si daca inghiteam ceva ma ustura, nici nu puteam respira bine, avand impresia ca e aerul rece, si de vorbit abia inganam doua vorbe. Am luat o sumedenie de pastile, plus ca in perioada aia avusesem o gramada de probleme medicale, iar pana la urma, cand am vazut in oglinda cat puroi aveam, i-am zis mamei sa mi-l sparga. Desi a fost dureros si istovitor, mi-a trecut in doua zile de tot. Roaga pe cineva sa iti dea cu propolis in zona respectiva, fii atent ca ustura groaznic, dar rezultatul e eficient. Nu stiu acum in ce masura coincide situatia mea cu a ta, dar sunt sigura ca te va ajuta cat de cat. Insanatosire grabnica si multa bafta, ai sa vezi ca se va rezolva totul!
Un truc pentru asa ceva este, sa pui miere pe foc intr-un ibric, si sa storci lamaie, sa faci ca un fel de suc, si sa-l bei, o data pe zi este suficient [ 3 - 4 zile ]
Este chiar super ok, deci mie mi s-a intamplat exact asa, a fost o minune pentru mine, inca o problema minus.
Nam nimic cu tigari nu vreau sa ma apuc de fumat niciodata nu vreau sa mor de cancer si n-am amigdalele scoase
Incearca sa te duci si la alt doctor, si daca spune tot despre amigdalite inseamna ca asta e, si eu mi le-am scos tot c-am pe la varsta ta, sper ca nu cumva te prostesti cu tigari daca da lasa-le imediat, Bafta!