O sa se opreasca, stai linistita. Asa am patit si eu si la un moment dat brusc s-a oprit din crestere.
Piciorul nu inceteaza sa se opreasca? asta e pleonasm draga.
in fine sa iti raspund la intrebare-cresti si te dezvolti in orice parte a corpului pana la 18-20 si nu trebuie sa iti faci griji de genul ca nu e cazul.eu am 21 de ani si port la picior nr 40-41.
Da e normal unele persoane asa sunt si eu la 11 ani purtam 37 si aveam cam acceasi inaltime ca si tine.^_^ si depinde si de marca pantofului. Piciourl o sa se opreasca din crestere adica ma refer la faptul ca nu o sa porti un numar mai mare de cat atat.Iar tu o sa te inalti si o sa fie ok.
Eu la 11 ani purtam 42, adevarul este ca eram mai inalt putin. Stai linistit, nu ti se face piciorul de 50.
Este normal. Cel mai probabil, asa cum a zis si @Crishulinaaa, cand te vei opri din crestere se va opri si el. Eu am 12 ani, 1, 50 m si port tot cam atat- bine, sunt fata-.
Si eu sunt fata
Eh...Atunci mai bine
Da, este normal deoarece esti in crestere si este normal sa ti se dezvolte tot corpul, inclusiv piciorul. nu trebuie sa te ingrijorezi!
Eu cred ca este normal nu ai de ce sa iti faci griji. Piciorul iti va creste pana la 18 ani
Nu te abmala prea tare :]] ca eu am 13, 1.73 si la picior port 39-40
La un moment dat cand tu te vei opri din crestere se va opri si piciorul :]]
Da este normal...eu la 12 ani, am 1, 51 si port 38-39.Deci cred ca este normal. funda?
Tu esti in crestere si este foarte normal sa iti creasca piciorul. oricum pe la 20 de ani sigur o sa porti 40 40 si ceva la picior.Nu te speria degeaba:-J Esti in crestere si o mai spun odata
Da ma, stai calm si eu la 11 ani purtam la fel ca tine. pe la 14-15 sa nu te sperii ca o sa porti 40-42
Vorbesti serios? Eu la 12 ani am 1, 70 si 43 la picior(56-70, nu este o prea mare diferenta).
Stai linistit.
anonim_4396 întreabă: