| LanaDelRayFan a întrebat:

Va rog,urgent,mi s-au umflat gingiile si nu mai pot manca crying Va rog, ce remedii naturale stiti pentru a scapa de iritatia aia? Funda Foarte Mareeeeeeeeee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna, bea mult ceai de musetel, punet-i comprese pe gingii si incearca sa stai relaxata. Daca nu iti trece, va trebui sa iei legatura cu un medic, cine stie, poate fi un abces

| LanaDelRayFan explică (pentru ÁnΌMŀŠ):

Am auzit ca cica e bine sa tii pe gingie miere.E adw?

| Vasybulan a răspuns (pentru LanaDelRayFan):

Mai degraba propolis. Dar cel mai bine fuguta la medic decat sa incerci o tona de leacuri babesti si sa nu obtii nici un rezultat.

| ÁnΌMŀŠ a răspuns (pentru LanaDelRayFan):

De miere nu am auzit inca nimic. dar da, nu are cuum sa iti faca vreun rau deoarece are multe vitamine si te poate ajuta in ceea ce ai tu, mai mult ca sigur, incearca compresele cu ceai, o sa dea rezultate, ai sa vezi

4 răspunsuri:
| LanaDelRayFan explică:

Multumesc tuturor!