| Username7388383839 a întrebat:

Sall TPU, vreau sa incep prin a spune ca sunt un baiat de 15 ani, si am 100kg si de app 2 ani ma confrunt cu problema asta,chiar nu pot slabi nu stiu de ce,si nu inteleg pur si simplu incerc sa ma abtin de la mancare si daca o fac, o fac pentru maxim o sapt, si dupa iar trec la un stil de viata nesanatos.Am incercat sa ma duc la sala, sa cumpar tot felul de prostii care ma "ajutau" sa slabesc.Mi-am cumparat plan alimentar, am dat multi bani pe el.Chiar vreau sa ma ajute cineva va rog frumos.M-am gandit sa-mi cumpar o bicicleta de fitness acasa..Nu stiu vreau parerea voastra! Si daca poate sa ma ajute cineva cum sa fac ca sa slabesc.A devenit un chin pentru mine!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mire3la a răspuns:

Ei bine cu slabitul trebuie o vointa mare ca si lasatul de fumat. Trebuie sa mergi la un nutritionist sa-ti dea cam ce ai voie si ce nu, dar intai sa mergi pe la doctorita de familie. Mergand saptamanal la nutritionist ( o colega a fost la NaturHouse) si trebuind sa te cantareasca saptamanal, sa te verifice sapatamanal, te apuca rusinea daca nu slabesti. Plus acasa nu se face sport, alea-s vise. Pentru ca corpul de fel este puturos si mancacios, si daca stai acasa te ia oboseala, lenea, foamea si cum un pic ai obosit " GATA, imi ajunge pe astazi." Trebuie urmat un program la orice sala si sa te tii, nu sa te rupi dar sa ai ambitia sa continui. Spor la treaba!

1 răspuns:
| Username7388383839 explică:

Si am uitat sa zic ca am inaltime 1, 82