| just for me a întrebat:

Sall.trbuia sa imi vina ciclul pe 15 iulie si nu mi-a venit nici acum, pe 19! mentionez ca sunt la inceput, asta ar fi cam a3a luna. e posibil sa fi racit la burta ca am fost la piscia si am stat pe scara rece? eu nu simt nimic, nu ma doare burta nu nimic, insa se scurge ceva alb-galbuui, chestia asta am avut-o inainte sa imi vina menstruatia si o mai am si intre, mama zice ca nu e nimic, ca asa au unele fete.deci, dc mi-a intarziat atata ciclul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Pentru ca esti la inceput, de aia intarzie. Poti sa ai ciclu si de 2. 3 luni, asa ca nu te speria. Insa sa fi pregatita, sa nu-ti faca surpriza cand esti la strand.
Pace!

5 răspunsuri:
| kittycat_9803 a răspuns:

Sigur ai racit big grin Se mai intampla, stai linistita. Si oricum, la inceput nu ai ciclul foarte reglat. Abia in vreun an, doi o sa se regleze calumea.

| zalisa a răspuns:

E inca nereglat. e ceva normal la inceput.

| Alëxa_9778 a răspuns:

Pentru ca esti la inceput si nu e regulathappy. menstruatia se stabileste in 2 ani... o sa apara regulat la o anumita datahappy. sper ca te-am ajutat

| Zenithf a răspuns:

Inca ceva, ai grija de igiena intima, dupa o zi la strand fa baita la sezut cu ceai de coada calului sau de tataneasa. Previi astfel multe probleme. Si pentru ca sa ai ciclu regulat, ajuta sa bei ceai de coada soricelului, de zmeur sau de cretisoara. Este bine totusi sa vorbesti si cu medicul de familie despre asta, sau cu medicul ginecolog, iar o cura cu un ceai trebuie facuta cu intreruperi, gasesti mai multe despre asta pe diverse site-uri, iti dau aici un link:
http://www.netmedic.ro/plante-medicinale/6/Coada_soricelului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...Trebuia sa fiu pe stop pe 30 august si nici acum in 4 septembrie nu mi-a venit?big grin
Are ceva?big grinbig grinbig grin