| dotea_5137 a întrebat:

Sall, tusesc deja de o luna am o tuse seaca dar si umeda nu sunt racita deloc doar ca la mine glandele tot timpul sunt inflate si nu le pot face nimic spuneti-mi va rog ce metode cunoasteti pentru acesta (+fumez)! mersi, fundita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Delicutza a răspuns:

Salut Carolina, si eu am avut aceasta problema,ce coincidenta nu?,eu ma simnteam incomod si am plecat la medic,iar medicul mi-a zis ca am venit exact la timp ori altfel putea sa imi faca operatie,el m-a consultat si a scris un tratament, dar partea asta nu cred ca o sa-ti plcaca, a trebuit sa primesc 10 injectii.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pastile sau medic asa rezolvi misterul.

| 0vidius a răspuns:

Poti sa ai multe de la simple raceli la BPOC, cancer etc. oricum trebuie sa te prezinti la medic pentru un consult de specialitate pentru a vedea care e problema. Glandele inflamate(probabil te referi la amigdale ) se pot trata cu antibiotice daca e vorba de vreo bacterie(faci mai intai cultura sa vezi ce bacterie iti provoaca infectia si apoi antibiograma sa vezi ce medicamente sunt eficiente impotriva bacteriei).Eu te indrum sa te duci cat mai repede la medicul tau de familie pentru a vedea exact ce ai si ce tratament trebuie sa iei.

| BRG a răspuns:

Renunță la fumat.

| Elouise a răspuns:

Daca glandele sint mereu cam mari de cind esti mica nu-i nimic grav, la mine e la fel insa chestia cu fumatul...las-o.am un coleg si el tot fumeaza si tuseste...Consulta medicul numai decit si spune mamei despre chestia asta daca nu vrei sa se ai consecinte grave