| Dominicc a întrebat:

Sall.
Va cer si eu un sfat...

de 2 zile a incepu sa ma doara calcîiu ( la picior) sper ca stiti despre ce este vorba.

A incepu sa ma doara din ce in ce mai rau si azi abia m-am putu deplasa sa fac ceva ca nu mai pot de durere.
si pe latu piciorului de la calcai in sus ma doare la fel.

Nu am ciuperca sau ceva ca nu am nicio o pata pe picior.
Doar ca ma doare. Nu am calcat in nimic sa ma ranesc.

Ce sa mai fac? am dat cu niste alifie de aia "chinezeasca" dar degeaba.

Ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ma tem ca ai fisura in calcaneu (osul calcaiului). Trebuie sa mergi la doctor sa-ti faca radiografie, sa vada exact ce ai. Durerea a crescut pentru ca ti s-a umflat, fie ca este fisura sau luxatie, pentru ca sa se traga umflatura trebuie comprese cu burovin.

| Mihaitsa22 a răspuns:

Sa incerci niste comprese cu otet, sa vezi, poate va avea un efect bun iar daca nu, poate fi o luxatie sau vreo problema a articulatiilor/oaselor. Ti-as recomanda, daca nu se vindeca, sa mergi la un medic:*(intai la medicul de familie care iti va da trimitere spre un alt medic specializat in aceste cazuri)

| Alinutza_5368 a răspuns:

Eu in locu tau as merge la un medic si nu as mai astepta si prietenu meu o avut asa.si avea o infectie inanuntru o loat doua saptamani antibiotice si eu trecut.Deci numai sta si mergi la medic

| dianaBanana a răspuns:

ma i-ai zis lu maicata? spune-i si incearca sa te masezi sub apa fiarta si dupa sa schimbi brusc in apa reke ca gheata... poate e de la vreun muschi daca nici a 4 zi maxim nu-ti trece du-te ma la doctor!